maanantai 19. toukokuuta 2014

kiss me hard before you go

(3) Tumblr
 Kaatosade ja jäätävä ukonilma. Summer is here. Mä päätin kaatua sängylle kuuntelemaan sadetta peltikaton läpi ja kaivoin läppärin esiin, jos vaikka kirjottaisi jotain. Voin ihan rehellisesti sanoa, että sen jälkeen, kun lukiossa velvollisuudet päätty, niin kynä on tiukasti pysynyt poissa kädestä, eikä tietokoneellakaan kauheesti mitään tekstejä olla kirjoitettu. Surullista, koska se kuitenkin on se mun tapa purkaa ajatuksia ja selvittää päätä. Ehkä siksi lähiajat onkin ollut vähän sekavia ja raskaanoloisia mulle ja samalla mun läheisille, jotka sitä touhua joutuu kuuntelemaan. (*sad face*)
 

TOUKO-KESÄ-HEINÄ
Mut nyt alkaa toivottavasti helpottaa, kesä alkaa ja kaikki yleensä vaan herää silloin eloon. Kesäsuunnitelmia ei paljoa vielä ole, en haluu suunnitella mitään. Haluun vaan nauttia päivistä, makaa paljon auringossa, lenkkeillä, telttailla, ajella ympäriinsä, käydä yöllisillä uimareissuilla ja olla rakkaiden kanssa. Juhannukseksi kuitenkin yritetään jonkinlaista roadtrippiä Nummirockiin tehdä. (♥! see you there) Ja Porispereä ei voi tietenkään missata.Muita festareita ei nyt ainakaan vielä ole ohjelmassa. 
Kesäkuu menee kuitenkin töissä täällä ihanassa pikkukylässä ja heinäkuuksi ei ole ainakaan vielä mitään tullut. Luultavasti se menee uusien asioiden hoitamiseen, koska tässä vaiheessa en vielä tiiä, mistä mut löytää syksyllä. Suunnitelmissa on se muutto, mutta vielä ei tiedä, mihin ja kenen kanssa. Tää on vaan sellaista aikaa, kun odotetaan. Hain tampereelle, helsinkiin sekä poriin, mutta en sellaisiin paikkoihin, mihin oikeasti haluaisin. Mutta, ehkä maisemanvaihdos antaa edes jotain motivaatiota. Ja kerkeehän sitä kouluttautumaan vaikka kuinka monta kertaa elämän aikana. Mä haluan nyt ammattipätevyyden, jotta voisin tehdä jotain kunnon duuniakin joskus. Tää kuukausi on mennyt ylioppilasjuhlia järjestellessä ja tulevaisuutta suunnitellessa. Yritän pitää itteni kiireisenä, ettei kaukosuhteen ikävä lähtisi ihan käsistä...No mutta, joskus rakkaus ei oo sitä ruusuilla tanssimista. (♥)

Can't promise that things won't be broken. But I swear that I will never leave. Please stay forever with me
- Sleeping with sirens 



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi c: