lauantai 27. huhtikuuta 2013

fall seven times stand up eight

PIKAVUODATUSKUULUMISET

Kauheesti sattunut & tapahtunut lähiaikoina, kotona ei oo tullut kyllä vieteltyä aikaa. Jotenkin kamera vaan kuitenkaan ei oo pysynyt mukana. Ehkä ihan hyvä. Oon vaan päättänyt keskittyä onnellisuuteen, enkä tuhlata aikaani turhaan draamaan. Ja kerrankin voin sanoa, että oon oikeesti edes vähän onnellinen. Anyways. Onneks mulla on vielä näitä ei-feikkejä frendejä, jotka jaksaa mua vieläkin kaikista ongelmista ja draamoista huolimatta. 
Eli joo, keskiviikkona oltiin Tampereella pyörimässä ja sieltä suoraan juostiin äkkiä raviradalle kattomaan jättiscreeniltä SM-liigan finaalia. Huh mikä ilta! Oltiin joskus aamu kuudelta takaisin kotona....  Ja siitä suoraan kirjoittamaan kesätyösopimukset (WELCOME TATUOINTI. ♥) klo 8.00 ja tivolin kautta nukkumaan. No mut, keväästä on nautittava.


Hmm mitäs vielä...  Vappu tulossa, jotain roadtrippiä tampereelle päin, kunhan saadaan jostain auto. Jos ei, sitten Porissa jotain. Tänään kerrankin Porissa tapahtuu eli Ässien kultajuhlat, näistä myöhemmin kuvia, luultavasti... jos ei ihan överiksi vedetä. Ja sitten  luultavasti tää kaupunki taas hiljenee. 

+ parin viikon päästä vähän keikkailemaan ja moikkaamaan kauempana asuvia kamuja, koska Bring Me The Horizon & Your Demise @ The Circuksessa, eli näkyy siellä!

♥Katieveliina


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

*jättiscreeniltä

katieveliina kirjoitti...

ahhaahh kiitti anonyymi! :> Tän siitä saa kiireessä kun kirjottaa.

Jjena. kirjoitti...

Sun pukeutumistyyli on ihana, mun mieleen! :D
Liityin lukijaks!

http://northernwindblog.blogspot.fi/

katieveliina kirjoitti...

Jjena: kiitti! :3 tervetuloaa ;> tsekkailen!

Noora kirjoitti...

Cool banneri :D & tykkään sun vaatteista :)

http://chesiaqua.blogspot.fi

katieveliina kirjoitti...

noora: hahha kiitti :> tsekkailen!